Нови Кнежевац, ухапшени због сумње да су на смрт претукли младића

Полиција у Кикинди ухапсила је четири особе, међу којима су и два малолетника, због сумње да су претукли седамнаестогодишњака који је од повреда преминуо.

Ухапшени су М. Д. (2000), Ј. Д. (2001), као и двојица малолетника од 15 и 16 година, из Новог Кнежевца, због сумње на убиство у саизвршилаштву.

Четворица ухапшених су осумњичени да су ударцима рукама и ногама задали више повреда седамнаестогодишњем младићу. Он је од задобијених повреда преминуо, саопштио је МУП.

Беживотно тело младића пронађено је 18. септембра у парку у Новом Кнежевцу.

Осумњичени су, уз кривичну пријаву, приведени Вишем јавном тужилаштву у Зрењанину и судији за малолетнике Вишег суда у том граду.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(недеља, 22. сеп 2019, 22:08) - Петрија [нерегистровани]

!!!

Треба под хитно мењати законе у делу који се тиче кривичног поступка, кривичне одговорности и кажњавања малолетника... Малолетници су заштићени ко бели медведи, а све чешће врше најтежа кривична дела..Ово стање је последица идеологије права деце која за последицу има терор у породици и у друштву уопште.

(недеља, 22. сеп 2019, 21:57) - anonymous [нерегистровани]

А та банда терорише град дуже време!?

Сви знају све и склањају се!? Чији су то синови?

(недеља, 22. сеп 2019, 16:20) - anonymous [нерегистровани]

Ubice na svakom koraku

Pokoj dusi nesrecnom mladicu, saucesce ozaloscenima. Nekada se energija koristila za korisne stvari, a ne za oduzimanje ljudskih zivota u "mirnodopsko" vreme. Sad je svako sa svakim u ratu.

(недеља, 22. сеп 2019, 14:18) - anonymous [нерегистровани]

Jezivo

Jezivo gde živimo!