Вулину највише признање генерала и адмирала

Министру одбране Александру Вулину уручена је Медаља српских генерала на Свечаној седници Клуба генерала и адмирала Србије у Дому Војске Србије, саопштено је из тог ресора.

Захваливши на признању, Александар Вулин је рекао да оно вреди онолико колико вреди онај који га додељује, а када је, како је рекао, "из ваших руку онда долази од људи који су створили, стварали, који су чинили и бранили" и који су данас, додао је Вулин, у строју одбране земље, јер су томе посветили читав живот.

"Признање долази од људи који су од наше војске у најтежим временима направили име за углед. Са искреним поносом и задовољством сваки пут се сретнем са вама, јер сваки пут одем богатији за знање, искуство, за оно што је неопходно и овој генерацији и овој војсци , истакао је Вулин примајући признање.

Председник Скупштине Клуба генерал Миломир Миладиновић истакао је да су чланови Клуба блиски послу којим су се бавили.

"Блиски смо нашој војсци, јер чланови нашег клуба веома добро разумеју темеље војне науке и војне струке", нагласио је Миладиновић.

На данашњој Свечаној седници уручена су признања у знак захвалности за сарадњу, а међу добитницима су и директор Војне штампарије потпуковник Ђоле Коцка и припадник Управе за односе са јавношћу потпуковник Вељко Бућковић, наводи се у саопштењу.

број коментара 3 пошаљи коментар
(среда, 13. јун 2018, 17:46)
Pjer [нерегистровани]

VS

Zaslužena ,vojni poziv je jedan od najtežih i najodgovornijih !!!

(среда, 13. јун 2018, 17:16)
anonymous [нерегистровани]

slika

Zasluženo. Ova Medalja predstavlja veliku čast i obavezu.

(среда, 13. јун 2018, 17:09)
Radinka [нерегистровани]

Vulin

Ministar odbrane Vulin je zasluzio ovakvo priznanje.