Добитнику стана "Узми рачун и победи" уручени кључеви

Урошу Протићу из Ариља, добитнику стана у другом циклусу наградне игре "Узми рачун и победи", данас су свечано уручени кључеви од стана.

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, позвао је грађане да учествују, јер, како је рекао, то доприноси бољем животу свих наших грађана.

"А ми у влади Србије ћемо се трудити да максимално транспарентно тај новац утрошимо и да грађани виде како и на који начин имају користи од свега тога", рекао је министар.

Најбоља потврда тога да се ради добар посао јесте, каже министар, јесте и то што му је срећни добитник Урош рекао да је сада у Ариљу права помама за слањем фискланих рачуна.

Срећни добитник Урош Протић из Ариља захвалио је свима и додао да је предиван осећај и да се никада лепше у животу није осећао.

"Хвала свима, ја нисам навикао на оволику пажњу. Предиван је осећај. Хвала свима који су организовали игру, и због саме акције која доприноси смањењу сиве економије, а и због тога што сам ја добио стан, никада ми се то није десило у животу и никада се нисам лепше осећао", рекао је Протић.

Како додаје, није веровао у "тако нешто", и сада жели да разувери остале који мисле да је игра намештена - да није.

"Видим да има много људи који не верују да је ово стварно, мисле да је намештено и хоћу све да уверим да се ово стварно дешава и ако не верујете, слободно дођите у Ариље и питајте било кога ко мене познаје и рећи ће вам да ли је то истина. Осећам се феноменално и једва чекам да се уселим у стан", каже срећни добитник.

број коментара 0 пошаљи коментар