Вучић пуштен кући после лечења на ВМА

Здравствено стање председника Србије Александра Вучића је стабилно и пуштен је кући после лечења на Војномедицинској акадeмији због кардиоваскуларних проблема.

Саветница за медије председника Вучића Сузана Васиљевић изјавила је синоћ да је председник два дана био на апаратима и да се сада осећа мало боље, да мора да се придржава терапије, као и да смањи обавезе.

Министар здравља Златибор Лончар објаснио је јуче да је председник био животно угрожен.

Вучић, према његовим речима, има хроничне, мање проблеме са срцем, али је у петак дошло до озбиљног погоршања његовог здравственог стања, када је одлучио да се обрати лекарима ВМА.

Одмах по пријему процењено је да је председник животно угрожен, након лекарске интервенције, председник је добро реаговао на терапију која му је преписана.

Стручни тимови ВМА су председнику Србије препоручили да у наредном периоду смањи своје редовне активности како би се у потпуности опоравио.

И сам председник Вучић се обратио јавности у суботу, поруком на друштевним мрежама у којој је захвалио свима који су бринули за њега и навео да се данас враћа у посао.

број коментара 12 Пошаљи коментар
(понедељак, 18. нов 2019, 21:32) - Tamara [нерегистровани]

Sve najbolje

Brz oporavak i svako dobro Vam želim predsedniče.

(понедељак, 18. нов 2019, 18:31) - anonymous [нерегистровани]

Ana S.


Zelim Vam brz i uspesan oporavak.
Odmorite se, opustite se od svakodnevnih stresova i obaveza koje traju 24 sata. Zdravlje se nekada otkine od kontrole, ma taman koliko to mi ili lekari ,zeleli i hteli.
Srecno !

(понедељак, 18. нов 2019, 18:01) - Miksi [нерегистровани]

Brz oporavak

Brz oporavak i malo vise paznje na zdravlje.

(понедељак, 18. нов 2019, 16:35) - Milko [нерегистровани]

Hvala bogu

Hvala bogu predsednik je sada dobro. Velike pohvale lekarima. Svaka vam čast

(понедељак, 18. нов 2019, 16:10) - Патриот [нерегистровани]

Није добро!

Желим му брзо оздрављење. Али то што он ради није добро а није ни паметно, пре свега за њега и његову породицу. Он је потребан својим родитељима, а његовој деци је потребан отац. Са болешћу се не треба јуначити. Не верујем да су га лекари отпустили, него да је он сам тражио да иде кући. Бити два дана на апаратима и након тога отићи кући, није паметно. Морао је он да остане под контролом лекара све дотле докле то лекари сматрају да треба. Најбоље је излечити се па наставити са послом, посла ће бити увек, али нас неће. Не излечена болест се лако поврати, а онда је стање много горе него првипут. Зато бих му ја саветовао да се не игра својим животом и да мисли на своје укућане који га воле, јер им је потребан. Није ни кукавичлук ни себичност бити у болници докле треба. Са болешћу се не треба јуначити. Зато Вучићу право у кревет а не у кабинет. Научи се да слушаш паметне савете. Нека те Бог чува...

(понедељак, 18. нов 2019, 13:52) - Sanja [нерегистровани]

Zdravlje

Svi smo uz Vas i to Vi jako dobro znate, ali morate da mislite i na sebe malo više, ali našu podršku svakako imate. Srećan početak rada.

(понедељак, 18. нов 2019, 10:42) - btj [нерегистровани]

Šta vama i nama sve vredi ako niste zdravi!

Bolje ja manje rada i sporija dinamika uz dug život. Setite se basne o kornjači i zecu. Želim vam sve najbolje i uspešan oporavak.

(понедељак, 18. нов 2019, 10:20) - anonymous [нерегистровани]

Podrška

Brz oporavak! Srbija je uz Vas!

(понедељак, 18. нов 2019, 09:46) - Rada Petrovic [нерегистровани]

Brz oporavak

Predsednice zelim Vam brz oporavak. Cuvajte se jer cete tako moci da cuvate I Srbiju

(понедељак, 18. нов 2019, 09:45) - SasaRu [нерегистровани]

SasaRu

Likovanje kukavica i neljudi prema bilo kom čoveku kada mu je narušeno zdravlje je za svaku osudu, pogotovo što se radi o predsedniku Srbije. O njima toliko. Aleksandru Vučiću želim brz oporavak i nove pobede na svim poljima kao i do sada. Srbija je uz Vas predsedniče.