Ђорђевић и Ђурић о помоћи породицама страдалих на КиМ

На иницијативу министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зорана Ђорђевића одржан је састанак са директором Канцеларије за КиМ Марком Ђурићем како би се разговарало о најбољим начинима за решавање проблема које имају породице киднапованих, несталих и убијених лица на Косову и Метохији.

Зоран Ђорђевић, након заједничке посете Удружењу породица киднапованих и убијених на КиМ са председником Александром Вучићем, рекао је да ће Министарство све учинити у оквиру својих надлежности како би породицама страдалих на КиМ пружило неопходну помоћ, али да све мора да буде урађено првенствено у договору и кроз заједничку сарадњу са Канцеларијом за КиМ.

"Желимо да породице страдалих на КиМ знају да Влада Србије мисли на њих и да ће све учинити да, барем на неки начин, ублажи њихову бол и помогне им у оквиру могућности које имамо", рекао је Ђорђевић, наводи се у саопштењу министарства.

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић захвалио је министру Ђорђевићу на личном ангажовању у решавању проблема које имају породице страдалих на КиМ и истакао да Канцеларија улаже све напоре како би се исти решили, као и да ће уз сарадњу са Министарством успех у томе бити много бржи и бољи.

број коментара 6 Пошаљи коментар
(среда, 18. сеп 2019, 14:14) - tale [нерегистровани]

tale

ovim ljudima je zaista potrebna svaka vrsta pomoći i briga države da se reši njihov problem

(среда, 18. сеп 2019, 12:51) - Marko [нерегистровани]

Ђорђевић и Ђурић о помоћи породицама страдалих на КиМ

Treba pomoći porodicama stradalih na KiM jer su oni pretrpeli najveće gubitke i treba da znaju da država nikad neće zaboraviti njih.

(среда, 18. сеп 2019, 12:00) - Lek Galenika [нерегистровани]

Srbija

Pomoci nasim ljudima na KIM-u sto vise i sto bolje se moze.Nasim ljudima na KIM je pomoc neophodna.Oni preko te pomoci znaju da nisu sami da je sa njima Srbija i njen narod.

(среда, 18. сеп 2019, 11:50) - Nikola [нерегистровани]

Pomoc porodicama nastradalih

Srbija saoseca sa porodicama nastradalih i pomoci ce da saznaju sta je sa njihovim najmilijima.

(среда, 18. сеп 2019, 11:41) - anonymous [нерегистровани]

nestali

Porodice nestalih zasluzuju to , idemo do kraja i neodustajemo od traganja za njima.

(среда, 18. сеп 2019, 11:31) - M Novosel [нерегистровани]

KiM

Tim ljudima zaista treba pomoći.