Стефановић: Лидери СзС не одлучују кога ће звати тужилаштво

Члан Председништва Српске напредне странке и министар полиције Небојша Стефановић оценио је данас да је скандалозно да лидери Савеза за Србију одлучују кога ће тужилаштво звати на разговор.

Небојша Стефановић је рекао да је скандалозно што поплаве у Београду, после обилних падавина, на било који начин коментаришу људу из СзС који, како каже, нису уложили ниједан динар у канализационе станице, наводи се у писаној изјави Стефановића.

Стефановић је рекао да је "за разлику од њихове небриге" у протеклих пет година за то одвојено 422 милиона динара, истакао је Стефановић.

"Држе придике они који се нису ни потрудили да, током своје власти, изграде неки насип, ефикаснији систем за пречишћавање воде, који нису макар неки километар канализационе или водоводне мреже израдили у насељима чија имена нису ни знали, а камоли да су их некад обишли. Уместо тога уграђивали су прескупе контејнере", нагласио је Стефановић.

Стефановић је навео да је "њихове катрастрофалне потезе, када је реч у косовској политици, тешко је и побројати" и поменуо постављања граница на Јарињу и Брњаку, измештања преговора из Уједињених нација под окриље Европске уније, до питања Међународном суду правде које је покренуло талас нових признања.

"Ђилас, Јеремић, Тадић, Обрадовић не могу да схвате да постоји неко, попут Александра Вучића, који се бори искључиво за народ, за разлику од лидера СзС које занима само новац грађана и математичка формула најбржег пребацивања тих пара у њихове новчанике", закључио је Стефановић.

број коментара 13 Пошаљи коментар
(уторак, 25. јун 2019, 08:20) - anonymous [нерегистровани]

MUP

Nasao Ministar unutrasnjih poslova da komentarise izgradnju kanalizacije i poplave !! I jos mu za to kriva bivsa vlast ! Nase je prokletstvo da vas imamo i jedne i druge na sceni i kako stvari stoje necemo vas se osloboditi bar jos 20 godina. Grozne li sudbine.

(понедељак, 24. јун 2019, 22:19) - Miki [нерегистровани]

Miki

Opoizicija jedino zna da kritikuje. Dok su bili na vlasti nista nisu radili, zato im sada smeta kada neko radi.

(понедељак, 24. јун 2019, 22:09) - anonymous [нерегистровани]

Koja patetika! Koji cinizam!

Pa nije od DS pocao kosovski problem! Poceo je jos u vreme socijalizma, a najvise je eskalirao u 9 godina vladavine SPS i Milosevic Slobodana, tokom 90-ih!
DA su se danasnji vlastodrsci ponasali onomad kao sto se ponasaju danas, sve bi bilo drugacije, ali su se ponasali destruktovno! Zato, bez patetike! to sto pricate je bezobrazluk!

(понедељак, 24. јун 2019, 21:24) - anonymous [нерегистровани]

Pitanje za ministra

A kako su mogli da ulazu? A kako bi onda sebi trpali u dzepove???

(понедељак, 24. јун 2019, 20:35) - anonymous [нерегистровани]

Dvije vazne stvari iz domena politike

Opozicija u Srbiji stalno zaboravlja dvije vazne stvari a to su,kao prvo,diskusije po svim mogucim pitanjima se vode u Narodnoj Skupstini Srbije a ne na ulici.A,druga stvar je da se vlast dobija na izborima a ne na ulici,pa makar oni imali sve simpatije i svu podrsku svih zapadnih ambasada.

(понедељак, 24. јун 2019, 20:16) - Маја [нерегистровани]

Маја

Најлакше је неког посматрати са стране и критиковати... Кад је опозиција била у могућности да нешто уради, била је заузета пуњењем својих џепова.

(понедељак, 24. јун 2019, 19:37) - Zaks [нерегистровани]

Komentar

Vučić se bori da ima što više novca za gradjane, za razliku od drugih koji se bore da taj novac završi za lične potrebe

(понедељак, 24. јун 2019, 19:26) - cane [нерегистровани]

srbin

Zato nećemo dozvoliti žutima da se vrate.

(понедељак, 24. јун 2019, 19:20) - MilijanaLakić [нерегистровани]

opozicija bez srama

Kolektivno ludilo u SzS, za sve "pametni" a kad vidimo šta je ostalo iza njihove "bajne vladavine" ne znamo gde pre da uložimo pare i šta da popravljamo i spasavamo! Opljačkali su narod Srbije a još se zanose kako građani "jedva čekaju da se oni vrate".Tako se ponašaju samo umobolni ljudi

(понедељак, 24. јун 2019, 19:03) - Milan [нерегистровани]

Vlada

Opozicija prvo da pobedi na izborima pa neka onda vlada...