Od četvrtka u prodaji kompleti karata za Svetsku ligu

Kompleti ulaznica za finalni turnir Svetske lige, koji se održava u Beogradu, od četvrtka su u prodaji, saopštio je Vaterpolo savez Srbije.

Cene kompleta ulaznica za sve 24 utakmice su 6.000, 8.500 i 11.000 dinara, a prodaja kompleta trajaće do 31. maja.

"Kompleti ulaznica moći će da se kupe na svim prodajnim mestima Ticket vision-a (bivši Eventim) kao i preko sajta www.tickets.rs", objasnio je generalni sekretar VSS Nemanja Marijan.

"Na prodajnim mestima Ticket vision-a prvo će se izdavati vaučeri, koji će se potom menjati za personalizovane plastične kartice. Zamena će se vršiti od 10. juna na letnjoj blagajni SC Tašmajdan od 10 do 20 sati, a ideja je bila da svi oni koji kupe ulaznice i podrže našu reprezentaciju imaju vredan suvenir sa finalnog turnira Svetske lige u vidu plastificirane kartice".

Marijan je najavio da će prodaja pojedinačnih ulaznica početi 1. juna. Kapacitet tribina na otvorenom bazenu SC "Tašmajdan" biće 4.000 mesta a Marijan je pozvao navijače da timu Dejana Savića pruže veliku podršku.

Finalni turnir Svetske lige igra se od 18. do 23. juna, Srbija je u B grupi sa Hrvatskom, Kazahstanom i Australijom, dok su u A grupi Mađarska, Japan i Kanada.

broj komentara 0 pošalji komentar