Lejkersi potpisali odbačenog Kazinsa

Doskorašnji centar Godlen Stejta Demarkus Kazins novo je pojačanje Los Anđeles lejkersa, sa kojima je potpisao jednogodišnji ugovor.

Kazins čak šest dana nije mogao da pronađe angažman, pošto prema navodima novinara I-Es-Pi-Ena Adrijana Vojnarovskog timovi nisu pokazivali interesovanje za njega.

Nekada najbolji centar lige doživeo je tešku povredu Ahilove tetive, zbog čega je propustio dobar deo pretprošle i prošle sezone.

Kazins je pre godinu dana potpisao minimalni ugovor sa Golden Stejtom u nadi da će napraviti povratak u staru formu i osvojiti prsten, što se nije dogodilo.

"Bugi" je na nagovor Entoni Dejvisa uspeo da ugovori minimalnu saradnju od dva miliona godišnje sa Lejkersima, pa će tako centarski tandem ponovo igrati zajedno (2017. igrali u Pelikansima).

Lejkersi nisu uspeli da dovedu Lenarda, pa su novac namenjen Kavaju preusemerili na Denija Grina, Kvina Kuka, Kaldvel Poupa, Džavala Mekgija, Demarkusa Kazinsa i Ražona Ronda.

Kazinsa su 2010. godine draftovali Sakramento kingsi, koje je posle sedam godina napustio zbog svađe sa trenerom i upravom kluba. 

broj komentara 0 pošalji komentar