Etore Mesina: Da ne prođemo kao Juve protiv Reala

Selektor italijanske reprezentacija Etore Mesina upozorio je, dan pred četvrtfinalni duel sa Srbijom, da njegov tim igra protiv najsnažnijeg tima sa kojim su se do sada susreli na Evropskom prvenstvu. "Ukoliko poverujemo da možemo ravnopravno da igramo sa njima, plašim se da možemo da prođemo kao Juve protiv Reala", rekao je Mesina.

Mesina je rekao da su Boban Marjanović i Bogdan Bogdanović nosioci igre reprezentacije Srbije, navodeći da je za Italijane najvažnije da "ostanu čvrsto na zemlji" i ostanu koncentrisani tokom celog meča.

"Puni smo samopouzdanja, ali ne smemo napraviti grešku i fantazirati da možemo da sa njima igramo ravnopravno. Treba nam sjajna utakmica, a njima nešto slabija. Ukoliko pomislimo da ih možemo pobediti u otvorenoj borbi, rizikujemo da prođemo kao Juventus protiv Reala", rekao je Mesina, prenosi italijanski Oasport.

Mesina je, takođe, rekao da Srbija nije nepobediva, navodeći da je ekipa Saše Đorđevića u prednosti.

"Želim da moji igrači zapamte da su imali zadovoljstvo da igraju na ovoj utakmici", rekao je Mesina.

Italijanski selektor je, istovremeno, nahvalio Bobana Marjanovića, sa kojim je radio dok je srpski centar bio član San Antonija, rekavši da je "Boban pametan igrač koji se dobro snalazi u reketu i oko njega".

"Sve u svemu, to nisu dobre vesti za nas", zaključio je Etore Mesina.

broj komentara 2 pošalji komentar
(sreda, 13. sep 2017, 08:09)
Nele [neregistrovani]

Ima jedna,

stara izreka "latini su stare varalice"prema tome ne nasedajte na hvalospeve Mesine.

(utorak, 12. sep 2017, 21:37)
DDanonymous [neregistrovani]

Kako bi Mesina tek kukao da je Srbija dovela prvi tim?

Mesina se opravdano boji Srbije jer ih je ovaj isti sastav pobijedio nedavno u Atini,ali kako bi se tek bojao nase reprezentacije da je dosla u punom sastavu?Mislim da ce se Srbija malo namuciti ali i da ce sigurno dobiti Italiju.