Ranijeri: "Navijači bi promenili mišljenje o Stankoviću"

Klaudio Ranijeri, trener torinskog fudbalskog giganta Juventusa, želi u timu kapitena reprezentacije Srbije Dejana Stankovića, ali bi u tom slučaju imao problem sa navijačima.

Ranijeri je izjavio je da bi, da se samo on pita, Stanković već pojačao redove njegovog tima. Juventus je javno izrazio interesovanje za fudbalera Intera, ali su se transferu usprotivili navijači torinskog tima. Oni su nezadovoljni što je Stanković, kada je 2004. godine odlazio iz Lacija, izabrao Inter umesto Juventusa, iako je imao ponude oba kluba.

"Uveren sam da bi navijači promenili mišljenje posle dve ili tri utakmice Stankovića za Juventus", rekao je Ranijeri za današnje izdanje dnevnika "Korijere delo Sport".

"Sa Stankovićem u timu bih imao više mogućnosti, pošto on može da igra na svakoj poziciji na sredini terena, ima jak udarac, snažan je, tehnički i taktički obučen, može da donosi brze odluke... On je kompletan igrač", dodao je trener Juventusa.

broj komentara 4 pošalji komentar
(subota, 12. jul 2008, 11:26) - MIJA [neregistrovani]

JUVE

Deki idi ti u JUVE jer onaj glavonja Murinjo, kako je sam rekao da nema mesta za tebe u prvoj postavi, zato idi u Juve i u prvoj utakmici zabi im golcanju sa 30 metara

(subota, 05. jul 2008, 23:07) - Funkadeus [neregistrovani]

Dejo majstore

Dejan je jedan od najboljih igraca u Italiji,a to sto Juve navijaci jedu g...a,to je njihov problem.Dejo majstore.

(subota, 05. jul 2008, 15:52) - anonymous [neregistrovani]

hello

Stankoviću ostani ti u INTERU vjeruj mi potreban si im

(subota, 05. jul 2008, 14:22) - anonymous [neregistrovani]

neka ide u juventus

dobar je igrac i spretan neka ide u JUVENTUS

FORZA JUVE