Apel FK Partizan navijačima: Fer, sportski i da uživamo…

Fudbalski klub Partizan pozvao je navijače da fer i sportskim navijanjem protiv Mančester junajteda podrže ekipu i ne dozvole bilo kakvu novu kaznu Evropske fudbalske unije. Meč je na programu u četvrtak od 18.55. Direktan prenos je na našem Prvom programu i Radio Beogradu 1.

U saopštenju se navodi da je to "veoma bitna utakmica za Partizan i rezultatski i organizaciono.

"Želimo da nastavimo sa dobrim igrama i rezultatima u Evropi, želimo pobedu. Da bi sve bilo potpuno i da lakše dođemo do cilja uzdamo se i u pravu pomoć sa tribina od strane vas, naših navijaca", stoji u saopštenju kluba iz Humske i posebno apostrofiraju pažnju na nekoliko stvari.

"Svi posetioci moraju da imaju ulaznicu za navedeni meč, bez obzira na uzrast. Dođite na vreme na utakmicu, kapije stadiona će biti otvorene dva i po sata pre početka susreta, izbegnite gužvu i cekanje ispred ulaza, uđite i sedite na vaše mesto. Ulazak na stadion isključivo na ulazu koji je naznačen na ulaznici, molimo vas da uđete na ulaz koji je tačno naznačen na vašoj ulaznici, neće biti moguće ući na drugi ulaz, bez obzira što pripada istom sektoru ili delu tribine. Svi ulazi su vidno obeleženi", navodi se u apelu iz Humske.

"Takođe vas molimo da ne donosite nikakve zastave, transparente ili poruke koje sadrže zabranjene simbole, natpise uvredljive sadržine ili transparente koji nisu prethodno najavljeni ili odobreni od strane Kluba. Svi transparenti će biti oduzeti na ulazu ili uklonjeni sa tribine. Isto važi i za garderobu koja sadrži nevedene znakove. Molimo vas da nakon ulaska na stadion idete na vaše mesto koje je naznačeno na ulaznici, mesta su numerisana."

Klub je pozvao i na fer navijanje.

"Navijajte fer i sportski, bez diskriminatornih, šovinističkih, fašističkih i ostalih ispada, nemojte skandirati protivnicima na nacionalnoj osnovi, nemojte ispoljavati izlive besa i mržnje prema igračima protivničkog tima. Svaka takva situacija, poklič ili skandiranje može dovesti do ozbiljnih posledica i sankcija od strane discpiplinske komisije Uefe. Uživajte u meču i podržite svoj klub. Dobrodošli u Hram fudbala!", zaključuje se u saopštenju.

Meč između Partizana i Junajteda na programu je u četvrtak od 18.55. Direktan prenos je na našem Prvom programu i Radio Beogradu 1, strim je na RTS Planeti.

broj komentara 4 pošalji komentar
(utorak, 22. okt 2019, 16:10) - Kablar [neregistrovani]

@Englezi i rasizam

Covece o cemu ti,izgleda da nisi upucen u fudbalska zbivanja u Engleeskoj.U Engleskoj igraju fudbaleri svih mogucih rasa i nacija,tamo je rasizam tabu,rasisticki ispadi bi se drasticno kaznjavali,nema ih i nemaju koga kazniti.Do pocetka devedesitih godina proslog veka,Englezi su bili problem,to sada nije slucaj.

(utorak, 22. okt 2019, 15:32) - anonymous [neregistrovani]

Englezi i rasizam

Englezi su najveci rasisti kroz istoriju , ali su strucnjaci da isprovociraju gledaoce , i druge optuže , vec je pocela predigra u njihovim medijima oni nas smatraju varvarima . Nije bitno što kod nas igrju fidbaleri iz Afrike , Južne Amerike , Azije bez ikakvog problema . Ali kad BBC i ostali njihovi mediji dignu galamu i svaki zvižduk ce smatrati rasizmom .......

(utorak, 22. okt 2019, 15:06) - anonymous: DELIJE SEVER [neregistrovani]

SRECNO

Braco Grobari, neka vam je sa srecom I daj Bozze 3 boda!

(utorak, 22. okt 2019, 14:28) - Kablar [neregistrovani]

Po koji put?

Ovakve apele ili slicne ste vec upucivali,nije puno pomoglo,mnogi ne dolaze na fudbalsku utaamicu zbog fudbala,vec da bi blesili i pravili nerede.Za njih ovaj apel je ne vazecici.