Dembele "stopirao" transfer Nejmara u Barselonu

Napadač Barselone Usman Dembele bio je jedna od glavnih "kočnica" za povratak brazilskog fudbalera Nejmara na Nou Kamp, jer nije hteo da ode u drugom smeru u Pari Sen Žermen, piše Lekip.

Dembele je držao u svojim rukama čitav posao i nije hteo bude deo trampe, već mu je namera da bori za status u Barseloni, što je bitan razlog da od transfera ne bude ništa.

Dembele ne želi olako da napusti katalonski klub, koji je opsao kao "njegov iz snova", iako će biti u drugom planu ove sezone.

Koliki je optimista 22-godišnji krilni fudbaler najbolje govori da hoće da se izbori na Nou Kampu i kasnije osvoji "Zlatnu loptu", namenjenu najboljem igraču sveta.

Sve to nije išlo u prilog Nejmaru, bez obzira na veliku želju za povratkom, isto i Barselone, odakle je pre dve godine otišao u Pariz za rekordnih 222 miliona evra.

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 05. sep 2019, 18:15) - anonymous [neregistrovani]

Dembele

Potpuno neozbiljan kao osoba. Barselona hoće da ga se oslobodi, jer i pored njegovog talenta, gospodin bira utakmice na kojim će igrati, da li će doći na trening i u koliko sati itd. Razmažen otprilike kao i Neimar. Zbog Sušica volim ovaj klub, a već 30 godina živim u Francuskoj, ali smatram da su ga arapi upropastili otkad su ga kupili.