"Ne igra na gol više" – Krunić se nije dugo zadržao u Radničkom iz Niša

Upravni odbor Fudbalskog kluba Radnički odlučio je da sporazumno raskine ugovor o saradnji sa stručnim štabom na čelu sa Simom Krunićem.

Kako se navodi u saopštenju, rukovodstvo vicešampiona Srbije nije zadovoljno onim što je prikazano u dosadašnjem delu sezone, a pre svega načinom igre, koji nije u skladu sa tradicionalnim ofanzivnim stilom Radničkog.

"Klub je već ozbiljno pristupio pronalaženju adekvatnog kadrovskog rešenja, koje će odgovoriti izazovima koji su pred Radničkim. Više puta u prošlosti istaknuto je da rukovodstvo Radničkog zahteva od stručnog i igračkog kadra da na terenu u svakom trenutku iskažu maksimalno zalaganje i igraju na 'gol više", navodi su u saopštenju.

"Ukoliko nisu spremni da pokažu ono što se od njih traži i na najbolji način odgovore ambicijama koje klub bogate tradicije kakav je Radnički gaji, spremni smo da promenimo sve one koji nisu dorasli da odgovore tim izazovima", poručuju iz Niša.

Krunić se u Nišu zadržao manje od dva meseca.

broj komentara 4 pošalji komentar
(utorak, 20. avg 2019, 13:22) - Kablar [neregistrovani]

"Gol vise"

Svi bi da igraju na "gol vise" to znaci da se pobedjuje,sto je moguce vise dobijenih utakmica,za tako nesto potrebna je kvalitetna ekipa i strucan trener,vi to u Nisu nemate.

(utorak, 20. avg 2019, 09:22) - anonymous [neregistrovani]

Radnički

Neverovatno, to ima samo kod nas.

(ponedeljak, 19. avg 2019, 21:39) - Markovljev [neregistrovani]

Sta smo citali letos?

Secali se jos neko iz uprave Radnickog letosnjih izjava kako planiraju rad na duge staze i napad na sam vrh Srpskog fudbala. Verovatno ne, kao i ostale uprave koje posle letnjeg odusevljenja da su dobili idealnog trenera, posle 5 do 6 kola utvrde da su lose izabrali, pa opet Jovo nanovo. Liga traje 37 kola a vi menjate trenera posle 6 kola. Kako vas to obnane covek kada posle par meseci vidite da to nije vas covek. Kako bi bilo da priznate da vam je fudbal hobi a ne nesto cemu razumete. Mnogo srece u novom izboru strucnjaka po vasem ukusu, gol vise.

(ponedeljak, 19. avg 2019, 21:27) - anonymous [neregistrovani]

Pre dva meseca

Pa valjda su proucili stil trenera pre nego sto su ga angazovali.