Emotivna podrška Mihajloviću iz Podgorice: Moj Siniša...

Mlada Podgoričanka Nikolina Radunović poslala je emotivnu poruku srpskom treneru Siniši Mihajloviću, čoveku koji joj je pre 19 godina finansirao operaciju srca i omogućio da živi.

Mihajlović je pre dva dana objavio da boluje od leukemije, a Nikolina na veoma emotivan način ističe da bi želela da u uzvrati, na način na koji može.

"Jutro, 13. jul 2019. godine... Prva vest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića - ‘Bolestan je', kažu, ‘vodi životnu borbu'. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša - čovek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu"

"Pre 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osećam, želim, volim - a tebe možda i ponajviše".

"Volela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Volela bih da ti mogu doći u posetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama - za još jednu tvoju pobedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje verujemo... U nadi da te neće uskratiti za svoju milost... U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola veka", napisala je Radunovićeva.

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 16. jul 2019, 09:28) - anonymous [neregistrovani]

Istina

Sreća je ako može novac da pomognem i kupi nekom zdravlje i spasi život.I ja bi dao sve što imam za zdravlje svoje dece. Dušan

(ponedeljak, 15. jul 2019, 19:05) - anonymous [neregistrovani]

Bravo

Bravo djevojko