Peruničić objavio širi spisak rukometaša za EP

Selektor muške reprezentacije Srbije Nenad Peruničić objavio je širi spisak igrača na koje računa na Evropskom prvenstvu, koje se od devetog do 26. januara održava u Austriji, Švedskoj i Norveškoj.

Selektor Peruničić objavio je spisak od 28 igrača, od kojih će odabrati putnike na Evropsko prvensto, koje se u januaru naredne godine igra u Austriji, Švedskoj i Norveškoj.

Na spisku se nalaze: Todor Jandrić, Miljan Pušica, Stefan Vujić, Milan Đukić, Nikola Crnoglavac, Živan Pešić, Bogdan Radivojević, Ivan Dimitrijević, Nemanja Ilić, Ivan Mošić, Vanja Ilić, Zoran Nikolić, Lazar Kukuć, Nemanja Zelenović, Milan Milić, Aleksa Kolaković, Miloš Grozdanić, Jovica Nikolić, Stevan Sretenović, Boris Radivojević, Mijajlo Marsenić, Borivoje Đukić, Branko Tomić, Nemanja Obradović, Vladimir Cupara, Tibor Ivanišević, Strahinja Stanković i Dejan Milosavljev.

Reprezentacija Srbije nalazi se u grupi u Gracu sa selekcijama Belorusije (9.1), Crne Gore (11.1) i Hrvatske (13.1). Dve najbolje selekcije izboriće plasman u glavnu fazu takmičenja (TOP 12) u Beču.

Evropsko prvenstvo 2020. će se prvi put igrati sa 24 reprezentacije.

broj komentara 0 pošalji komentar