Bolt spreman za NFL, postoji samo jedan uslov

Legendarni Jusein Bolt ne miri se sa sportskom penzijom. Jamajčanin je rekao da je spreman da zaigra u NFL takmičenju, ali samo ako ga pozovu određeni klubovi.

Jusein Bolt jedan je od najboljih sportista svih vremena, a svetski rekorder u sprintu na 100 i 200 metara traži nove sportske izazove.

Jamajčanin je pokušao sa fudbalom, čak i odigrao nekoliko utakmica za australijske Marinerse, ali sada se čini da ga privlači NFL.

"Spreman sam. Ali samo ako me pozovu Petriotsi ili Aron Rodžers (kvoterbek Grin Beja prim. aut.)", rekao je sa omehom Bolt.

Na pitanje ko je bolji kvoterbek, odnosno najbolji u istoriji, Bolt je rekao da je "mrtva trka" između Toma Brejdija (člana Peetriotsa) i Arona Rodžersa.

Bivši sprinter već je pokazao svoj atalenat, kada je u januaru istrčao deonicu od 40 jardi za 4,22 sekunde, čime je izjednačio NFL rekord.

Njegov podvig je utoliko veći, ako se u obzir uzme činjenica da je trčao bez zagrevanja, u trenerci i bez odgovoarajuće obuće.

Bolt je i dalje jedan od najbržih na svetu, ali mala je verovatnoća da bi Jamajčanin dobio priliku da se ozbiljno nadmeće u NFL ligi, pošto, osim brzine, taj sport zahteva i druge kvalitete.

Ipak, sa Boltom se nikad ne zna...

broj komentara 0 pošalji komentar