Dragan Jović za Radio Beograd: Zadovoljan medaljama i učinkom ostalih

Trener naših teakvondistkinja Dragan Jović zadovoljan je medaljama koje su osvojile Milica i Nađa, kao i nastupom ostalih takmičara na Evropskom prvenstvu u olimpijskim disciplinama u Sofiji. Za Novosti dana Radio Beograda izjavio je da je pored dve medalja dvoje naših takmičara u poslednjim sekundama svojih borbi izgubilo medalje.

Pored osvrta na medalje i učinak naših takmičara na Evropskom prvenstvu u Sofiji Dragan Jović je istakao da je ovo bila uspešna sezona za naše takmičare i najavio pripreme za narednu sezonu.

„Milica, koja je osvojila srebrnu medalju, bila je prvi nosilac i bila je slobodna u prvom kolu. Naredne tri borbe je pobedila, a izgubila je četvrtu od Ruskinje. Nađa Savković imala je tri pobede izgubila je polufinalnu, četvrtu borbu od Poljakinje, koja je na kraju bila druga. Nađa je naša najbolja takmičarka na zadnjem Svetskom juniorskom prvenstvu, bila je treća i jedina koja je osvojila medalju. Bila je ovo njena prva seniorska medalja i mislimo da od nje može i u budućnosti nešto da bude. Svakako vredno su radili i ostali naši takmičari, Ana Bajić i Iris Jović Vujaković su izgubili u poslednjoj sekundi za medalju. Na kraju bio je ovo još jedan dobar nastup naših sportista. Konačno kraj sezone i već za dve nedelje krećemo na nova dešavanja i pripreme za Grend slem, koji je 30. decembra i na kome učestvuje samo Milica Mandić", rekao je trener Dragan Jović.  

broj komentara 0 pošalji komentar