broj komentara 13 pošalji komentar
(četvrtak, 18. jul 2019, 13:25)
anonymous [neregistrovani]

arena

Zavrsni turnir ce do 2025. godine biti u Torinu, posle Londona gde je do sada odrazavan. Iz iskustva mogu sa sigurnoscu reci da bi Arena u Beogradu bila odlicna lokacija za ovaj prestizni dogadjaj posle 2025. godine i da je konacno krstimo kao Novak Djokovic Arena. Kako vam se cini ovaj predlog?

(četvrtak, 18. jul 2019, 14:24)
Kablar [neregistrovani]

US Open

Opet ce svi ispasti u 1-2-gom kolu,ostace samo Djokovic kako se i do sada desavalo na Greng slem turnirima.

(četvrtak, 18. jul 2019, 14:33)
anonymous [neregistrovani]

arena

Zavrsni godisnji turnir za osam najboljih tenisera sveta ce se odrzavati u Torinu do 2025.godine, posle Londona gde se do sada organizovalo ovo prestizno takmicenje.
Iz iskustva mocu reci da bi Arena u Beogradu bila odlicno mesto da se posle 2025. godine ustolici ovaj vazan dogadj i lep povod da se arena konacno nazove Novak Djokovic, po ugledu na druge znacajne sportske lokacije u svetu. Kako vam se cini ovaj predlog?

(četvrtak, 18. jul 2019, 15:29)
BOBY [neregistrovani]

Arena

Svaka čast na prijedlogu

(četvrtak, 18. jul 2019, 15:38)
Cvore [neregistrovani]

Odbija se

Nesto (ulica, objekat...) moze ponijeti ime po nekoj osobi tek nakon sto se navrsi nekoliko godina (ne zna tacno koliko) od smrti te osobe. Tako da, posmatrano iz ovog ugla, moram Vam priznati da je Vas prijedlog morbidan...

(četvrtak, 18. jul 2019, 16:45)
Djekna [neregistrovani]

Đoković

Nije problem u Areni, nevo u tome što bi bila poluprazna na mečevima u kojima nema Novaka. Nemaju Srbi novca da plaćaju skupe ulaznice.
Što se predloga za ime tiče, Srbija bi trebalo da izgradi nacionalni teniski kompleks i njega nazvati po Djokovicu, a ne arenu gde se igra košarka i gde Zorica Brunclik i njoj slicni imaju koncerte.

(četvrtak, 18. jul 2019, 17:32)
anonymous [neregistrovani]

@Odbija se

Одакле ти то и где је то правило уписано5
Род Лајвер, Патрик Рафтер, Маргарет Корт, Кен Розебол...су још живи а по њима одавно носе имена најелитније арене у Мелбурну, Сиднеју и Бризбејну.

(četvrtak, 18. jul 2019, 17:44)
Рауш [neregistrovani]

Салатара

Ово је екипа за велика дела, као нпр. Салатара. Идемо момци!

(četvrtak, 18. jul 2019, 18:52)
Cvore [neregistrovani]

Odavde...

Ovo pravilo vazi za ulice i trgove "Prema pravilniku Komisije za promenu naziva ulica i trgova Beograda, mora da prođe najmanje tri godine od smrti da bi ime ličnosti moglo da bude predloženo za ime ulice. Praksa davanja ulica po imenima živih ljudi prestala je 5. maja 1980. smrću Josipa Broza Tita." ali ne vidim razlog da ne vazi za bilo koji objekat ili nesto cetvrto.
Ako biste malo razmislili o tome, shvatili bi koliko je neoprikladno/nezahvalno nazivati nesto po zivim ljudima. Sta ako, hipoteticki, "sutra" Djokovic bude ucinio nesto nelegalno? Ili jednostavno, posle par godina se donese odluka da se, eto, nazove po nekom drugom. Hocemo mijenjati ime svako malo? Budimo ozbiljni. Djokovic je ucinio mnogo za ovu drzavu i postoje mnogo bolje nacini da mu se drzava oduzi. A to sto rade ovi koje ste nabrojali je najobicniji kapitalizam.

(četvrtak, 18. jul 2019, 19:03)
anonymous [neregistrovani]

arena

mi smo gledali Novaka u Londonu na zavrsnom turniru pre par godina i karte nisu bile skupe, otprilike na nivou cena karata za strane bendove koji vec dolaze u arenu, zavisilo bi od mesta, maracno, a mogli bi da se uracunaju i popusti za decu da bi se inspirisale nove generacije - da budu ambasadori bez politike

(četvrtak, 18. jul 2019, 19:14)
Cvore [neregistrovani]

Odavde... Nastavak...

Palo mi ma pamet da povucem paralelu sa kosarkom. "Pionir" se zove po Aleksandru Nikolicu a mogao je ponijeti ime po... Saletu Djordjevicu, Bodirogi, Divcu, samo neke da spomenem. Zasto neki objekat ne ponese ime po Jeleni Gencic? Pitanje je da li bi bilo Djokovica, Monike, Ivanisevica (ako smijem da ga spomenem...)... da nije bilo nje.

(četvrtak, 18. jul 2019, 19:36)
Kablar [neregistrovani]

@Arena

Teniski stadioni nose imena po poznatim teniserima,teniserkama,nema tu nikavih arena,jel u BG Arena teniski stadion?Kada se bude u Srbiji izgradio teniski stadion,nazvati ga po Djokovicu.

(četvrtak, 18. jul 2019, 23:04)
anonymous [neregistrovani]

@Cvore

А у Србији није капитализам?
Мислиш да си ти паметнији од остатка света који именује спортске објекте по живим спортистима као ето Аустралија по својим легендама.
А то твоје објашњење да је то зато јер је капитализам није ни за коментарисати.