Војводина ће покушати да изненади Сегед

Тренер Ватерполо клуба Војводина ОТП Дејан Станојевић изјавио је да ће његови играчи ући максимално ангажовано у реванш утакмицу четвртфинала ЛЕН купа и покушати да у гостима изненаде екипу Сегеда.

 Станојевић је на конференцији за новинаре рекао да и даље мисли да је искусна мађарска екипа фаворит за пролазак у полуфинале, али да његов тим, уз максимално ангажовање и одговорност у игри, има шансе да победи.

"Ми смо и у првом сусрету играли одговорно и максимално ангажовано, али смо имали лошу реализацију све до последње четвртине, када смо сустигли вођство Сегеда од 10:6. У суботу почињемо од нуле и немамо шта да изгубимо", рекао је тренер Војводине.

Станојевић је казао да и у реваншу очекује да ће Сегед играти статично, са пуно контакта и да ће се ослањати на искуство, због чега не види разлог да његов тим крене агресивно.

"Не видим разлог зашто и у реваншу не бисмо наметнули агресивну игру и на тај начин добро отворили утакмицу. Ми ћемо у сусрет ући максимално и покушати да изненадимо и победимо", рекао је први стратег ватерполиста Војводине.

Један од најбољих стрелаца акипе у првом сусрету Милош Ћук рекао је да су играчи свесни да им предстоји најзначајнија утакмица у досадашњој каријери и да им је жеља да покажу у базену да вреде и да могу да парирају добрим европским екипама.

"Победа није немогућа и даћемо све од себе да то и учинимо", рекао је Ћук.  Његов колега Урош Калинић рекао је да Војводина има снаге да се носи са Сегедом и, ако играчи не подлегну атмосфери на трибинама, могу да учине утакмицу веома занимљивом и на крају остваре добар резултат.

Реванш утакмица између Сегеда и Војводине игра се у суботу, 7. фебруара, на пливалишту у Сегедину. Први меч завшен је без победника 10:10.

број коментара 0 Пошаљи коментар