Савић незадовољан: Падови и доста слабости...

Селектор ватерполо репрезентације Дејан Савић, упркос победи против Немачке после петераца 17:16 на Светском првентсву у Јужној Кореји, није био задовољан игром због превише падова.

Србија је тријумфом добила шансу да се за пето место бори против селекције Аустралије, која је савладала Грчку 9:8.

"Доста слабости смо показали. После испадања у четвртфиналу екипа мора да дође себи и одигра на свом нивоу. О утакмици могу да кажем да смо имали само падове, није било успона. Остаје нам меч за пето место, али са оваквом игром...", рекао је Савић, а преноси сајт ВСС.

Голман Димитрије Ристичевић одбранио је ударац Луки Гилену у серији петераца, пре него што је Радомир Драшовић дао победнички гол.

"Одбрана је данас била најгори део тима. Тешко је било после пораза од Шпаније да се издигнемо. Тешка утакмица, Немци су физички јаки. Успели смо на крају да победимо и то је једино било добро. Игра не може да радује. Значи нам што смо у завршници стигли и изборили петерце. Сада да пробамо да узмемо пето место".

Драшовић једину позитивну ствар из данашњег дуела види у победи.

"Некако смо се на крају дигли и победили. Мора глава да буде боља, она решава. Не бежимо од тога. Петерац? Увек пробате да урадите све да би исход био повољан", закључио је он.

Ватерполисти Србије против Аустралије у суботу од 8.30 по средњеевропском времену.

број коментара 0 Пошаљи коментар