Савић: Није битан резултат кад се победи

Селектор ватерполо репрезентације Србије, после победе над Аустралијом и пласмана у финале Светске лиге, није био задобољан игром свог тима у другом полувремену.

"Није битан резултат кад се победи. Битна је сама игра. Сам почетак је био у свим сферама како Србија зна да игра. Трећи и четврти период обележила је беспотребна нервоза, имали смо индивидулане грешке, које нису нормалне за овај састав. Имамо времена да се консолидујемо и видимо где смо правили грешке. Уколико се овако сутра буде играло у финалу као у последња два периода, сигурно да неће бити добро по нас", рекао је Савић новинарима после меча.

Ватерполиста Стефан Митровић истакао је да је незахвално да прижељукује одређеног ривала у финалу.

"Од самог старта смо контролисали игру и мислим да смо данас пружили добру утакмицу у одбрани. Било је грешака, број голова мало већи, али с обзиром да смо држали резултатску предност током целог меча, задовољан сам. Најбитније да смо се пласирали у финале. Да се одморимо за сутра и да дамо све о себе", рекао је Митровић.

Стрелац три гола Андрија Прлаиновић рекао је да тим може бити задовољан данашњом игром.

"У прве две четвртине била је одлична игра. У друге две је дошло до опуштања,можда и због резултата који нам је негде у главама створио привид да смо у финалу. Можемо бити задовољни игром изузев тог пада. Били смо нападачки расположени. У добром смо ритму, ако у финалу будемо на овом ниво или мало вишем, мислим да су нам велике шансе", рекао је Прлаиновић и додао да је можда више волео Шпанију у финалу.

Финале између Србије и Хрватске на програму је у недељу од 16.45.

број коментара 0 Пошаљи коментар