Вујасиновић: Против Аустралије одиграти најбоље; Пијетловић: Даћемо све од себе

Помоћни тренер ватерполо репрезентације Србије Владимир Вујасиновић после победе против Канаде и пласмана у полуфинале Светске лиге, рекао је да "делфини" морају да одиграју најбоље што могу против Аустралије у полуфиналу.

"Ова утакмица је требало да се одигра на најбољи начин, да будемо концентрисани од почетка да бисмо могли да распоредимо снагу, јер нас очекују тешке утакмице и да што свежији дочекамо те мечеве", рекао је Вујасиновић новинарима после меча.

Србији ће у суботу од 15 сати у полуфиналу ривал бити Аустралија. 

"Знамо добро противника, тренирали смо са њима пред Светску лигу. Знамо како да одиграмо и знамо да ће бити тешка утакмица. Морамо да одиграмо можда најбољу утакмицу на турниру", закључио је Вујасиновић.

Аустралијанци су били ривал Србије у групи, а ватерполиста Гојко Пијетловић очекује другачију утакмицу од оне на отварању Светске лиге.

"Очекујемо доста тежу утакмицу од прве. Аустралија није за потцењивање, дошли су са озбљним намерама. Ми морамо да приступимо маскимално озбиљно. Даћемо све од себе, знамо због чега смо овде", рекао је Пијетловић.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 23. јун 2019, 14:03) - anonymous [нерегистровани]

Vujasinović

Pozdrav iz junackog nevesinja