ОКС осудио напад на ватерполисте Звезде у Сплиту

Олимпијски комитет Србије (ОКС) осудио је напад хулигана на ватерполисте Црвене звезде у Сплиту. Како се истиче, олимпизам гаји најлепше људске и животне вредности и пропагира ширење мира, љубави, толеранције и разумевања, због чега спорт и јесте мета оних појединаца који се томе опиру.

"У тренутку када Олимпијски комитете Србије са младим спортистима Србије учествује у регионалном пројекту, Европском олимпијском фестивалу младих у Сарајеву и Источном Сарајеву, који има за циљ спајање народа и враћање у стање мира и међусобног уважавања, имамо ситуацију да појединци чине управо супротно", истиче се у саопштењу ОКС.

Како се истиче, олимпизам гаји најлепше људске и животне вредности и пропагира ширење мира, љубави, толеранције и разумевања, због чега спорт и јесте мета оних појединаца који се томе опиру.

"Олимпијски комитет Србије остаје опредељен да пружи подршку и заштити, како у овом тренутку ватерполисте Црвене звездe, тако и све спортисте Србије, од било које врсте насиља", поручују из ОКС.

Ватерполисти Црвене звезде нападнути су у суботу у Сплиту, када је на њих насрнула група хулигана са палицама и штангалама.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 11. феб 2019, 12:18) - Ха ха [нерегистровани]

?!?!!?

"Осудили напад"...И синко, шта то треба да значи? Издали неко као саопштење о то је то. Немојте вређати интелигенцију. Ја не верујем шта читам и чега сам део.