“Делфини“ крећу по злато, ВСС организује испраћај

Ватерполо репрезентација Србије у уторак креће за Барселону где ће на Европском првенству брани златну медаљу. Првенство почиње 16. јула, а противници „делфина“ у Групи Д су Русија, Словачка и Румунија.

Ватерполо савез Србије жели да пружи максималну подршку изабраницима селектора Дејана Савића, па ће тим поводом бити организован свечани испраћај на затвореном СЦ "Милан Гале Мушкатировић".

Цео догађај биће употпуњен ревијалном утакмицом између репрезентација Србије и САД, уз слободан улаз на трибине.

Уз то, сви посетиоци који дођу и подрже српске ватерполисте, на поклон ће добити бесплатну улазницу за базен коју ће моћи да искористе до краја јула.

Публика ће бити у прилици да поздрави и женску репрезентацију Србије која је први пут кроз квалификације изборила учешће на шампионату Европе.

Европски шампионат у Барселони почиње 16. јула, а Србија се налази у Д групи са Русијом, Словачком и Румунијом.

број коментара 2 пошаљи коментар
(недеља, 08. јул 2018, 17:49)
anonymous [нерегистровани]

Kada ?????

Kada je utakmica Srbija-USA ???

(недеља, 08. јул 2018, 17:44)
El Fuser [нерегистровани]

Napred Naši

Nakon što su fudbaleri propustili da nas uvesele i malo radosnijim nam učine ovo leto,sada se sva pažnja usmerava ka onima koji nas nikad ne razočaraju.Kada bismo svi obraćali pažnju na ove višestruko zlatne momke kao na fudbalere,nama ne bi bilo ravnih u Vaterpolu.Samo polako i bez Žurbe a Mi navijači znamo koliko vredite.Vi nas nikad niste razočarali.I Zato Napred Naši i Svetski NAjbolji Vaterpolisti.Veliki Vaterpolisti još Veči Ljudi.Sportisti za Primer.Napred Srbija