Јеленић је нови председник Ватерполо савеза

Некадашњи трофејни репрезентативац Виктор Јеленић изабран је за новог председника Ватерполо савеза Србије (ВСС). Јеленић: Да наставимо са врхунским резултатима.

На Скупштини која је одржана у београдском "Хотелу М" за Јеленића је гласало 38 делегата, док је један био уздржан, а један против.

Актуелни председник ВК Црвена звезда био је једини кандидат за ову функцију, а на њој ће наследити Милорада Кривокапића.

У трофејој репрезентативној каријери Јеленић између осталог има и две олимпијске медаље, бронзу у Сиднеју 2000. и сребро у Атини 2004.

Јеленић: Да наставимо са врхунским резултатима

Нови председник Ватерполо савеза Србије Виктор Јеленић након избора рекао је да има позитивну трему с обзиром на то да долази у тренутку великих резултата репрезентације, али да верује да ће наставити да ради као његови претходници.

"Посебна је ствар за сваког ко се бави неким спортом да дође на чело савеза. Имам позитивну трему после свих успеха репрезентације, чека ме невиђен задатак, после великог континуитета добрих резултата. Надам се да ћемо настави у истом ритму, да консолидујемо савез и наставимо са врхунским резултатима. Морамо да размишљамо о будућности овог спорта", изјавио је медијима Јеленић после именовања.

Он је и потврдио да ће нови потпредседник савеза бити још један прослављени репрезентативац Данило Икодиновић.

Јеленић је изабран на место председника са 38 гласова, уз по један уздржан и против.

 

број коментара 1 пошаљи коментар
(уторак, 24. апр 2018, 18:17)
CB [нерегистровани]

Nadam...

...se da je sve urađeno u korist vaterpola, a ne za realizaciju nekog sna...