Шоштар: Побеђујемо, а карте за Хановер купљене у петак

Председник ватерполо клуба Партизан Александар Шоштар честитао је екипи на освајању 26. купа Србије, али и указао да је и даље ситуација прилично тешка, између осталог и због тога што су карте за сутрашњи пут у Хановер на меч Лиге шампиона купљене тек у петак. Наредну утакмицу ватерполисти Партизана играју у среду од 18.30 против Хановера у Лиги шампиона.

"Честитам целој екипи и стручном штабу на добром резултату без обзира на злураде приче и константан одлазак играча. Ово је огроман и феноменалан резултат и доказ да се ради добро што се види и по томе што је окосница свих ватерполо репрезентација из Партизана", рекао је Шоштра на конференцији за медије.

Он се захвалио свима који су помогли клуб, јер без те помоћи тешко да би био освојен Куп.

"Колико је тешко показује и то да смо карте за Хановер узели тек у петак. Не желимо да кукамо, али ово је пресек ситуације. Између Партизана и Ватерполо савеза Србије би требало да стоји знак једнакости, јер ово није само клупска прича", истакао је Шоштар уз наду да ће клуб на чијем је челу успети да се и на пролеће радује успесима.

Тренер Партизана Стефан Ћирић изјавио је да освајање Купа може да послужи као подстрек за даље успехе, али се осврнуо и на проблеме који су стајали на путу до трофеја.

"Нисмо желели да тражимо алиби, мада смо мењали базен и имали проблем са хладном водом. Ово је подстрек момцима за даље усавршавање. Штета за неке утакмице где смо могли много висе, али осцилације су нормалне. Циљ је фајнал фор Јадранске лиге и напад на домаћу титулу, мада времена за славље нема. Сутра већ идемо у Хановер који је добар домаћин. Нећемо ићи само туристички, без обзира на мањак времена, али ови момци су показали да умеју кад је најтеже. Пример је финални мец против Шапца који је дошао после емотивног пражњења против Звезде."

Ватерполиста Партизана Ђорђе Вучинић истакао је да је освајањем Куп трофеја остварен један од циљева, али да се наставља даље.

"На полусезони је зацртан циљ освајања Купа који је убедљиво остварен прво против Звезда па онда о у финалу. Настављамо даље са циљем да освојимо првенство Србије, јер се не задовољавамо само овим."

Наредну утакмицу ватерполисти Партизана играју у среду од 18.30 сати против Хановера у Лиги шампиона.

број коментара 0 пошаљи коментар