Одбојкаши дуелом са Немачком почињу ЕП

Oдбојкаши Србије дуелом са селекциом Немачке почињу учешће на 31. шампионату Европе у Белгији. Утакмица у Бриселу почиње у 15.00 уз директан пренос на нашем Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (за посетиоце из Србије), а ток меча можете пратити на нашем порталу.

Репрезентација Србије брани бронзану медаљу са прошлог Шампионата, а већ у првом сусрету се среће са селекцијом Немачке, висешампионом Европе, која је до те титуле дошла надигравши нас са 3:2 у полуфиналу.

Репрезентација Србије се налази у групи са Немачком, Белгијом, Словачком, Шпанијом и Аустријом. Само прву утакмицу играће у Бриселу, а потом се сели у Антверпен где ће, надамо се, имати боље услове за тренинге него до сада.

Противник наших одбојкаша у другом мечу је селекција Словачке у недељу од 18.30. Трећи меч играће у понедељак против Шпаније од 20.30, а четврти меч на ЕП изабраници Слободана Ковача ће одиграти у среду против Белгије (20.30). Последњу, пету утакмицу у групи играће у четвртак против Аустрије. 

Данашња утакмица Србије и Немачке у Бриселу почиње у 15.00 уз директан пренос на нашем Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (за посетиоце из Србије), а ток меча можете пратити на нашем порталу.

број коментара 0 Пошаљи коментар