ОК Нови Пазар: Ограђујемо се, појединци шаљу лошу слику

Одбојкашки клуб Нови Пазар оградио се од инцидента дела навијача на мечу са Војводином, када је извиждана химна "Боже правде", и објавио да појединци желе да створе лошу слику о граду и клубу.

Након инцидента дела навијача на мечу са Војводином, када је извиждана химна "Боже правде", у саопштењу, потписаном од председника ОК Нови Пазар Ервина Ћоровића, истиче се да група присталица злопотребљава спорт и све из Новог Пазара "претвара у лаке медијске мете".

"Одбојкашки клуб Нови Пазар је до борбе за титулу шампиона државе дошао спортском борбом и поштовањем противника на терену, а уз велику подршку публике која је много пута до сада била сигуран водич до победе.

Пошто су наши планови и напори дугорочни и искључиво везани за спорт, ОК Нови Пазар никада није и неће дозволити да о нама уместо резултата говори шачица инструисаних појединаца, овог пута медијски злоупотребљених у намери да се занемари и организовано умањи значај победе ОК Новог Пазара над новосадском Војводином", наводе Пазарци.

Подсећа се ОК Нови Пазар прави историјске резултате, не само за клуб, већ и целу Србију.

"Доказали смо да се одбојкашке лекције могу делити ван Београда и Новог Сада, у срцу Новог Пазара. Град Нови Пазар је центар одбојке, фер плеја и домаћинског односа према гостима, упркос томе што је испад неколицине залуталих појединаца на последњој утакмици главна тема многих, углавном нимало добронамерних медија".

Из Новог Пазара су апеловали на све "да не подлежу утицају појединаца који своје фрустрације презентују на погрешним местима, злоупотребљавају спорт, публику и читав град".

"Ограђујемо се од свих који појединачно или организовано, у недостатку идеја и креативности да живе на начин достојан човека, злоупотребљавају спортске догађаје како би о овом граду и људима у јавност послали лошу поруку".

Одбојкаши Војводине воде са 2:1 против Новог Пазара у финалној серији Одбојкашке лиге Србије.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(среда, 16. мај 2018, 19:00) - anonymous [нерегистровани]

Postujte vi BiH i smatrajte je svojom domovinom (za bosanske Srbe)...

TAda cemo mi Srbiju!

(понедељак, 16. апр 2018, 13:58) - FORum LIvii [нерегистровани]

uvreda za ostale gradjane

Osnova , kamen temeljac SVAKE drzave je LOJALNOST gradjana i postovanje prema drzavi u kojoj zive !
To vazi svuda u svetu , cak i za one koji nemaju drzavljanstvo te drzave .
Zastava ihimna su sumboli svake drzave.Nepostovanje prema tim simbolima je nepostovanje prema drzavi , vredjanje ostalih koji u njoj zive.
Na drugu stranu , iz Novog Pazara cujemo da su zapostavljeni , da ih drzava zapostavlja i malo ulazu kod njih, da imaju los tretman i drugacije tretirani, sto naravno NIJE tacno.
Neka samo znaju , da mnogi , cak i veci gradovi , NEMAJU objekte drustvenog standarda koje ima Novi Pazar.Ta sportska sala u kojoj se zvozdi Himni, stadion , trim staza, stadion i ostalo su izgradjeni solidarnoscu ostalih gradjana koji vole i postuju svoju drzavu Republiku Srbiju.