Милојевић пред Звезду: Борба од почетка до краја

Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић, пред меч 15. кола АБА лиге против Црвене звезде, рекао је да његов тим мора да се бори од почетка до краја. Меч између кошаркаша Меге и Црвене звезде игра се у понедељак од 17 сати у Хали спортова "Ранко Жеравица".

"Дочекујемо Црвену звезду која је актуелни шампион АБА лиге. Имају изузетно јаку и искусну екипу и због неких ранијих неочекиваних пораза у АБА лиги сигурно је да ће максимално концентрисани дочекати меч са нама. Ми смо посебно у последња три кола значајно подигли игру, али смо доживели и неке несрећне поразе које морамо да оставимо иза себе", рекао је Милојевић за клупски сајт.

После 14 одиграних кола АБА лиге, Мега има скор 3-11 док је Црвена звезда забележила осам победа.

"Меч против Црвене звезде није онај у коме можемо реално да очекујемо да се „вадимо", али је веома значајно да се боримо од почетка до краја и да не дозволимо велике падове у игри које би Звезда сигурно умела да казни. Уз агресивну одбрану и добру енергију на паркету, покушаћемо да уведемо меч у неизвесну завршницу, а ако нам се укаже прилика и за нешто више, надам се да ћемо успети да је искористимо. Верујем да ће публика у хали имати прилику да ужива у добром и квалитетном мечу", изјавио је Милојевић.

Капитен Меге Един Атић истакао је да се екипа подигла, посебно у последње три утакмице и да ће покушати да направе изненађење против фаворита.

"Играмо против једног од најтежих противника у лиги. Звезда је јако квалитетна екипа и на свакој позицији имају по минимум два одлична играча. Ми смо се подигли као екипа, играмо све боље и боље, посебно у последње три утакмице. Сигурно је да је Црвена звезда велики фаворит, али ми ћемо дати све од себе да направимо изненађење. Биће тешко, али је сигурно да нам неће недостајати борбе и жеље на паркету", рекао је Атић.

Меч између кошаркаша Меге и Црвене звезде игра се сутра од 17 сати у Хали спортова "Ранко Жеравица".

број коментара 0 Пошаљи коментар