Шакота: Мегу морамо озбиљно да схватимо; Штимац: Као да је ЕЛ

Тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота рекао је да морају озбиљно да схвате сусрет са Мега Бемаксом у 15. кола АБА лиге. Меч између кошаркаша Меге и Црвене звезде игра се у понедељак од 17 сати у Хали спортова "Ранко Жеравица".

"Морамо да констатујемо да ова екипа Меге није она иста од пре три недеље када су дошла нова три играча. И то се види по свему. Убацују по 100 поена по утакмици, имали су велику шансу да победе и у Љубљани и у Задру. Увек сам имао респект према младим играчима и морамо врло озбиљно да схватимо ову утакмицу, јер играмо са екипом која је јако агресивна, игра врло брзо и има много скокова, по чему су први у лиги. Не треба заборавити да су у систему јер је исти тренер ту већ годинама", рекао је Шакота за клупски сајт.

Кошаркаш црвено-белих Владимир Штимац наводи да његов тим чека нимало лака утакмица, за коју ће имати приступ као да је евролигашка.

"Тешка утакмица је пред нама, очекује нас тим који је по квалитету много бољи од тренутног пласмана на табели. Нови играчи су донели квалитет, све утакмице које су одиграли у претходном периоду су им биле на једну лопту, играју агресивно, са много скокова и поена. Са друге стране, ми морамо да одговоримо на ту агресивност и да максимално ангажовано дођемо до своје игре и циља, а то је победа у овом мечу на који гледамо као да је евролигашки", рекао је Штимац.

Меч између кошаркаша Меге и Црвене звезде игра се сутра од 17 сати у Хали спортова "Ранко Жеравица".

број коментара 0 Пошаљи коментар