Дурент и Перкинс у расправи: Кукавице, бескорисни центру

Некадашњи саиграчи у редовима Оклахома Сити тандера Кевин Дурент и Кендрик Перкинс учествовали су у расправи на Твитеру, у којој су разменили неколико увреда.

Узрок расправе био је Расел Вестбрук, тачније његов повратак у "Чесапејк арену", где је као члан Хјустона играо против своје бивше екипе Оклахоме.

Перкинс је на друштвеној мрежи Твитер написао да "верује да је Расел Вестврук најбољи играч који је носио Оклахомин дрес", назвавши га "Мистер Тандер".

Амерички новинар Мајк Дамико надовезао се рекавши да "је Вестбрук можда играч са најбољом каријером у Оклахоми, али не и најбољи играч који је носио њихов дрес", алудирајући на Дурента.

Врло брзо отишло се ка поређењу Вестбрукових и Дурентових успеха у Оклахоми, да би се потом и сам Дурент укључио у расправу.

"Наш стартни центар Кендрик Перкинс бележио је у просеку два поена и три скока у плејоф серији у којој смо избачени у другој рунди. Сјајне партије шампионе", написао је Дурент.

Перкинс је одговорио са: "Дечко, учинио си најкукавичкији потез у историји НБА лиге, придружио се екипи против које си сезону раније изгубио 3-1 предност у финалу конференције. Показао си срце шампиона", алудирајући на Дурентову одлуку да из Оклахоме пређе у Голден Стејт.

У наставку расправе Дурент је рекао Перкинсу да је "требало да ради на својим способностима", а у супротном смеру изречено је да се КД "не осећа као шампион, јер не може ноћу да спава, знајући да је кукавички освојио НБА титулу".

Дурент је након две узастопне титуле са Голден Стејтом, поражен у НБА финалу од екипе Торонта, након чега је прешао у редове Брукин нетса.

Перкинс се пензионисао пре две сезоне, а сада ради као стручни консултант на бројним телевизијским мрежама. 

број коментара 0 Пошаљи коментар