Крчка се у Калифорнији, Лејкерси траже Богдана за Кузму

Сакраменто жели Кајла Кузму у својим редовима, а Лејкерси ће размислити о томе уколико Кингси понуде срспког репрезентативца у замену.

Угледни новинар Њујорк Тајмса Марк Стајн пише да је Сакраменто покушава да пронађе заједнички језик са Лејкерсима како би довео Кајла Кузму.

Лејкерси, према писању појединих медија, немају ништа против договора, уколико у размену буде укључен Богдан Богдановић.

Некадашњи кошаркаш Партизана игра трећу сезону у Сакраменту и у претходном периоду се говорило да тражи нову средину у којој би имао значајнију улогу, али и која има веће амбиције од Кингса. 

Са друге стране, Лејкерси су имали озбиљне планове за Кајла Кузму, али се он, након повреде, бори да пронађе форму и место у тиму.

Недавно се шушкало о могућој размени између Лејкерса и Кингса, а како сада ове информације долазе од новинара добро упућеног у дешавања у НБА лиги, јасно је да се у калифорнијској кухињи већ крчка неки специјалитет... 

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 07. јан 2020, 09:09) - anonymous [нерегистровани]

Ova vest

Nema nikakvog smisla. Sakramento koji je pretrpan na bekovskim pozicijama zeli da uzme beka za beka, samo losijeg da uzme a boljeg da da... Da lejkersi iniciraju ovo, razumeo bih, ovako mi nije jasno...