Шакота пред ФМП: Испред нас су на табели, максималан респект

Тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота, пред сутрашњи меч 10. кола АБА лиге против ФМП-а, рекао је да има максимално поштовање према ривалу.

"Играмо са тимом који је испред нас на табели и сама та чињеница изазива максималан респект. Морамо да им посветимо пуну пажњу, али са друге стране морамо да будемо и максимално опрезни, јер се ради о младој и врло талентованој екипи. Такве екипе знају у оваквим утакмицама да прикажу и још више од својих тренутних могућности", rekao je Шакота.

"Уз све то, одлично су вођени са клупе од стране тренера Владе Јовановића. Све то говори да ћемо морати да одиграмо добро како би дошли до бодова који су нам важни у такмичењу, које је за нас, поновићу, примарно", рекао је Шакота.

Кошаркаш црвено-белих Били Берон истакао је да његови саиграчи и он морају добро да припреме за млади тим ФМП-а, који тренутно држи четврту позицију у регионалном такмичењу са скором од шест победа и три пораза.

"Играју одлично ове сезоне, млади су растрчани и амбицизони. Морамо добро да се припремимо за ту утакмицу. Тај тим је пун добрих играча, имају добре резултате, побеђују, а против на папиру јачих екипа од себе су губили у неизвесним завршницама. Оно што мора да се понавља и постане стандард је добра игра у одбрани, као што смо то урадили у Милану. Ово је врло важна утакмица за нас и једно од оних које морамо да добијемо", рекао је Берон.

Утакмица измејду кошаркаса Црвене звезде и ФМП-а игра се у недељу од 18 сати у хали "Александар Николић".

број коментара 0 Пошаљи коментар