Шакота: Изузетно ценим екипу Морнара

Нови тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота, пред меч 8. кола АБА лиге против Морнара, рекао је да изузетно цени ривала.

Шакота је у суботу именован за првог тренера клуба са Малог Калемегдана, а у понедељак од 18 сати у дворани "Александар Николић" имаће деби.

"Улазим одмах у такмичарски ритам и то није лако. Зато очекујем помоћ стручног штаба како би ми све било много јасније и како би се врзо уклопио јер времена нема. У оваквим ситуацијама трудите се да утичете само добрим одлукама и да на првом месту видите шта се играло, шта треба да се имплементира или евентуално мења. Сви заједно радићемо као тим на клупи", рекао је Шакота за клупски сајт.

Тренер црвено-белих рекао је да ће подршка навијаца бити неопходна на мечу са екипом из Бара, за коју сматра да имам квалитетне играче.

"Браћа Павићевићи су изградили клуб Морнар који је изашао својим квалитетом из региона, урадили су много тога и направили успех. Због тога их изузетно ценим. Уз то направили су тим са врло респектабилним и добрим играчима", изјавио је Шакота.

"Када се узме у обзир да тимови који играју Евролигу, по неписаном правили имају пад у игри када играју лигашке утакмице, а већ сам рекао колико нам је АБА лига важна, онда нам је подршка навијача преко потребна. Био сам неколико година у другом амбијенту ван Београда, али знам да сви у Европи завиде Црвеној звезди на подршци коју има и коју дају навијачи као помоћ свом тиму. Имамо заједнички циљ, а то су победе Црвене звезде", закључио је Шакота.

број коментара 0 Пошаљи коментар