Шакота: Звезда је институција, лако сам се одлучио да дођем у клуб

Небојша Човић је на вандредној конференцији за новинаре представио новог тренера, то је Драган Шакота. Нови тренер је нагласио да му није било тешко да прихвати нови изазов и поново седне на клупу црвено-белих.

Шакота је у првом обраћању медијима као нови тренер Црвене звезде нагласио да му је јасно да је пред њим велики посао, да је пред екипом велики број утакмица и неколико зацртаних циљева за ову сезона, а основни је одбрана титуле у АБА лиги.

"Прво желим добру сарадњу и мислим да смо и у прошлости добро сарађивали. Црвена звезда је представник Србије у најелитнијем такмичењу Евролиги и то је институција. У суштини сам се лако одлучио да дођем у клуб."

Од тренутка када смо ступили у контакт није било никаквих дилема, ово је сезона која вуче много утакмица и јасно је да је то обилан посао. Свакако су циљеви које је и председник споменуо, а то су освајање трофеје и што више победа у Евролиги. Неће бити проблем да се адаптирам на нову средину."

Организација клуба је на високом нивоу и слободно могу да кажем да је на нивоу највећих светских клубова", казао је Шакота у првом обраћању.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(недеља, 24. нов 2019, 00:14) - anonymous [нерегистровани]

@ Iz Grčke

Па онда су могли да узму и мене, сви кажу да сам много симпатичан.

(субота, 23. нов 2019, 22:49) - anonymous [нерегистровани]

Велики тренер...

...за велики клуб:))

(субота, 23. нов 2019, 22:10) - anonymous [нерегистровани]

Iz Grčke

Od svih trenera što su došli u Grčkoj gospodin Sakota je medu najsimpatičnijih.

(субота, 23. нов 2019, 15:32) - anonymous [нерегистровани]

Auu

Jak trener