Тринкијери пред Венецију: Знамо шта морамо у нашој кући

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери каже да веома цени екипу Венеције, али да се нада наставку победничког низа у Еврокупу. Партизан се после краћег "излета" враћа у Штарк арену, где је за уторак заказана утакмица против Венције са почетком од 20 сати.

"Веома занимљива утакмица је пред нама. У Венецији смо одиграли изузетно чврст меч и тада смо имали прилику да осетимо колико добар може бити тим против којег играмо. Имају искусне и талентоване играче и сигурно је да ће дати све од себе да пруже максимум. Са друге стране, ми знамо шта би требало да радимо у нашој кући, пред нашим навијачима", рекао је Тринкијери за клупски сајт.

Црно-бели су у првој рунди у Италији славили 66:63 и кренули пут од пет тријумфа у Еврокупу.

"Венеција је веома добар тим, са пуно искусних играча. У првом колу смо са одиграли неизвестан меч и морамо бити свесни да ће и наредна утакмица бити велики изазов за нас. Прва половина групне фазе Еврокупа је за нас била веома добра и даћемо све од себе да наставимо у том правцу", истакао је Јарамаз.

Партизан се после краћег "излета" враћа у Штарк арену, где је за уторак заказана утакмица против Венције са почетком од 20 сати.

број коментара 0 Пошаљи коментар