Никси "загризли" за Богдана

Како наводе амерички медији, НБА тим Њујорк никси показују велико интересовање да у своје редове доведу српског кошаркаша Богдана Богдановића, који наступа за Сакраменто кингсе.

Како преноси Шон Девени, новинар неколико америчких медија (између осталих Форбса), Њујорк никси показују велико интересовање за српским беком.

Богдановића су Сакраменто кингси драфтовали 2012. године, а 27-годишњи кошаркаш је у најјачу лигу света отишао пре три сезоне. Богдановић је доласком у НБА потписао трогодишњи уговор вредан 27 милиона, чиме је постао најплаћенији новајлија лиге у њеној историји.

Почетком нове НБА сезоне, у Америци су се појавили чланци о томе како је Богдан незадовољан улогом и минутима у Сакраменту, као и да не жели да продужи сарадњу са Кингсима, што је српски кошаркаш демантовао.

"Срећан сам што играм у НБА и што сам део тима. Веома сам срећан да радим све што могу. Не знам шта је писано. Ко је рекао било шта? Најискреније, покушавам да не користим телефон и да не пратим медије на дан утакмице. Покушавам да будем концентрисан само на меч. Кажу да нисам срећан, а ја питам да ли човек који није срећан игра овако. Што се тиче уговора, видећемо. Можда нови уговор потпишем сутра, можда за месец дана. Ко зна...", изјавио је Богдановић прошлог месеца.

Амерички медији наводе да би Богдановић средину променио у размени играча, тачније трејду, а да су Никси фаворити у том развоју ситуације. 

 

 

 

број коментара 0 Пошаљи коментар