Лејкерси потписали одбаченог Казинса

Доскорашњи центар Годлен Стејта Демаркус Казинс ново је појачање Лос Анђелес лејкерса, са којима је потписао једногодишњи уговор.

Казинс чак шест дана није могао да пронађе ангажман, пошто према наводима новинара И-Ес-Пи-Ена Адријана Војнаровског тимови нису показивали интересовање за њега.

Некада најбољи центар лиге доживео је тешку повреду Ахилове тетиве, због чега је пропустио добар део претпрошле и прошле сезоне.

Казинс је пре годину дана потписао минимални уговор са Голден Стејтом у нади да ће направити повратак у стару форму и освојити прстен, што се није догодило.

"Буги" је на наговор Ентони Дејвиса успео да уговори минималну сарадњу од два милиона годишње са Лејкерсима, па ће тако центарски тандем поново играти заједно (2017. играли у Пеликансима).

Лејкерси нису успели да доведу Ленарда, па су новац намењен Кавају преусемерили на Денија Грина, Квина Кука, Калдвел Поупа, Џавала Мекгија, Демаркуса Казинса и Ражона Ронда.

Казинса су 2010. године драфтовали Сакраменто кингси, које је после седам година напустио због свађе са тренером и управом клуба. 

број коментара 0 Пошаљи коментар