Човић: У Београду неће бити као недавно у "Морачи"

Председник београдског кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић изјавио је уочи сутрашње мајсторице у финалу плеј-офа АБА лиге с Будућности, да ће атмосфера у Београду бити сасвим другачија од оне од пре неколико дана у хали "Морача" у Подгорици, када се играло на ивици регуларности.

"Морам да кажем да се у Београду сигурно неће десити оно што је било у Подгорици. Ја сам 52 године у кошарци и тако нешто никад нисам доживео, да играчи излазе на терен на загревање, а да знаменити људи и претежно из ДПС-а, или како га ми зовемо подмлатка ДПС-а, излазе и једном по једном играчу упућују пљувачке, директно у лице, ударце", рекао је Човић за ТВ Прва.

Како каже, у Црвеној звезди добро знају ко су били актери инцидената.

"Ту је била и полиција у цивилу који су користили прилику да онако 'муну' понеког играча. О којим људима се ради? Невероватно је да Амар Нухоџић, син Мевлудина Нухоџића, министра унутрашњих дела Црне Горе, предводи целу ту групу. Шта ће онда полиција да ради кад његов син ради те ствари?", упитао је Човић.

Резултат у финалној серији је нерешен (2:2) и у понедељак од 19 часова на реду је одлучујући сусрет у хали "Александар Николић", после којег ће бити јасно ко је освојио титулу на Јадрану и ко ће играти Евролигу.

број коментара 0 Пошаљи коментар