Поново редови на Малом Калемегдану, огромно интересовање за мајсторицу финала АБА лиге

Навијачи Црвене звезде направили су (поново) велике редове испред просторија клуба на Малом Калемегдану а све са жељом да дођу до карата за одлучујући, пети меч финалне серије АБА лиге против Будућности који се игра у понедељак од 19 часова.

Како су навели из редова српског шампиона, интересовање за овај меч је изузетно велико још од петка вече а требовања карата далеко су прешла капацитет дворане "Александар Николић".

Стога, не треба да чуди што су се већ у раним јутарњим часовима навијачи црвено-белих окупили на чувеним теренима у београдској тврђави и формирали редове далеко пре почетка званичне продаје која је била заказана недељу у подне.

Неколико стотина навијача стрпљиво је чекала у реду који се протезао и извани зидина терена на Малом Калемегдану, а поред редара мир и безбедност обезбеђивала је неколицина полицајаца.

Једна особа је могла да купи само две карте и то уз личну карту или други документ државе Србије, а велики број присталица Звезде је остао празних руку с обзиром да су карте рапродате за свега сат времена.

Уз власнике сезонских карата који имају резервисано место у хали, очекује се да трибине буду крцате, што ће бити "велики ветар у леђа" екипи Милана Томића у одлучујућем мечу финала и диркетној борби за Евролигу.

Мајсторица између Црвене звезде и Будућности игра се у понедељак, 22. априла 2019. године од 19 часова.

број коментара 0 Пошаљи коментар