Чанак: Партизан увек има обавезу да нападне трофеј

Тренер кошаркаша Партизана Ненад Чанак, уочи старта Суперлиге Србије, изјавио је да црно-бели увек имају обавезу да нападну трофеј и сматра да је његова екипа спремна на тај подвиг.

"Честитам свим екипа пласман у Суперлигу, која стартује половином априла, а то је спечифичан моменат за све клубове. Звезда је истрошена, а остали абалигаши дуго су без утакмица. Када је реч о нама, Партизан има обавезу да нападне трофеј и спремни смо за то", изјавио је Чанак на конференцији за медије у просторијама Кошаркашог савеза Србије.

Према његовим речима, такмичење које почиње у среду, заслужије веће поштовање и истиче да није задовољан како је његова екипа прошла у припремним утакмицама.

"Није пријатно када се изгуби, поготово када се игра против слабијих екипа. Ипак, боље сад него у Суперлиги, а Војводина ће бити прави тест за нас", рекао је Чанак.

Тренер црно-белих истиче специфичност новог појачања у односу на остале играче којима Партизан располаже позицији центра.

"Брајмах је синоћ (понедељак) први пут тренирао, другачији је тип играча од осталих које имамо на тој позицији. Покушаћемо да са њим контролишемо скок, али видећемо колико ћемо успети", рекао је Чанак.

Партизан такмичење у Суперлиги почиње против Војводине у четвртак.

број коментара 0 пошаљи коментар