Партизанови странци: Можемо да будемо само бољи

Кошаркаш Партизана Патрик Милер рекао је да његова екипа може да буде само боља, с обзиром на младост. Партизан је у среду декласиран у Берлину од Албе са чак 111:85 на почетку Еврокупа, али интернационалци из његових редова не губе уверење да се ради само о тренутној пролазној кризи.

"Еврокуп је тешко такмичење и морамо да будемо спремни. Интензитет је велики. Сад знамо шта треба да очекујемо јер је ово другачије такмичење од регионалног. Млад смо тим и можемо само да будемо бољи", рекао је Милер у Берлину.

Партизан је у среду декласиран у Берлину од Албе са чак 111:85 на почетку Еврокупа.

"Нисмо играли најбоље што смо умели, очигледно. Мораћемо да вратимо филм, погледамо снимак и исправимо много ствари за следећу утакмицу", рекао је Најџел Вилијамс-Гос.

Партизан ће у следећој утакмици у Еврокупу дочекати Лијетувос ритас.

број коментара 1 пошаљи коментар
(четвртак, 12. окт 2017, 13:49)
El Fuser [нерегистровани]

Samo početak

Ovo izgleda baš loše,odbrana nepostoji probijaju je sa svih strana nema čvrstine u deulima nema čak ni volje i energije da se u toku utakmice promeni loše i da se krene punom snagom napred.Alba nije posebno jaka ali to izgleda znači da smo mi juče bili stvarno slabi.Igrali su jedino stranci a od naših igrača ni traga ni glasa kao da ih je neko isključio.Nadam se da je ovo početak da je ovo samo loš početak i da će u nastavku sezone biti bolje biti bolje makar za energiju i volju da se promeni tok loše utakmice.Zato da mi Navijači Napunimo Pionir u sledećem kolu.Mnogo će biti važno da imaju podršku nas navijača Živeo Partizan