Рочести: Гладан сам успеха

Кошаркаш Црвене звезде Тејлор Рочести допутовао је у Београд изјавивши да је "гладан успеха" и да ће максимално да се бори за нови клуб.

"Имам 32 године, али сам веома гладан успеха, као и млади играчи. Желим да мислим о себи као клинцу који ће да изађе на терен, бори се и игра кошарку", рекао је Рочести по доласку у Београд.

Рочести има богато искуство играња у европској кошарци, а последњи клуб за који је играо је руска Локомотива Кубан.

Посебне речи хвале имао је за Звездине навијаче, за које је рекао да су "најбољи на свету", о чему је и раније говорио.

"Ово је ново поглавље у мојој каријери, нова породица чији ћу бити члан. Црвена звезда има најбоље навијаче на свету и веома сам узбуђен што ћу бити део свега тога. Једва чекам да кренемо, да упознам тренера, играче... Неколико недеља сам у заостатку и сада желим што пре да почнем да радим са екипом", рекао је Рочести.

Он је казао да није имао дилему када је чуо да има понуду београдског клуба.

"Био сам узбуђен, због навијача, целог окружења које ме чека. Играо сам за Црну Гору и знам да кошарка овде живи у срцима људи. Као што сам рекао, ово је ново поглавље у мојој каријери. И сада идемо дан, по дан. Све се догодило веома брзо. Пре само пар дана чуо сам за могућност да могу да дођем у Звезду и сада сам ту. Било је то чисто узбуђење. Сада ми је најважније да се што пре упознам са свима и да почнем да радим. Мој циљ је да сваког дана будем све бољи. Све што имам даћу навијачима. Изнећу срце на терен", рекао је амерички плејмејкер.

Истакао је да се радује игрању Евролиге због новог система такмичења и сигурних 30 утакмица у сезони.

Рочести ће у среду имати редовне лекарске прегледе и одмах ће се прикључити екипи.

број коментара 0 пошаљи коментар