Овенс срећан сто ће играти у клубу са великим амбицијама

Ново појачање КК Црвена звезда, амерички играч Андре Овенс, изјавио је да је срећан што ће играти у клубу који има велике амбиције у наредној сезони.

"Чуо сам много о клубу и плановима за ову сезону и надам се да ћу помоћи екипи у остварењу зацртаних циљева", истакао је Овенс приликом промоције одржане у седишту трофејног београдског клуба.

Он је напоменуо да није разговорао са играчима који су некада играли у Србији, али је додао да му је познато у какву средину долази и шта се од њега очекује.

Млади Марко Кешељ, који већ месец дана тренира са изабраницима Светислава Пешића, али је тек сада комплетирао документацију, нагласио је да му је велико задовољство што ће бити "део система врхунског стручњака".

"Потребно нам је стрпљење навијача, уз чију подршку можемо далеко да догурамо", истакао је Кешељ.

Генерални менаџер клуба Милан Опачић рекао је да је Црвена звезда промовисањем два нова појачања доказала да су јој амбиције у предстојећој сезони веома високе и додао да "црвено-бели" очекују још једног играча.

"Реч је о Лоренсу Робертсу из Мемфиса који је висок 206 цм и игра на позицији центра. Његов долазак у наш клуб очекујемо у среду", најавио је Опачић.

број коментара 0 Пошаљи коментар