Прича се, прича...

Председник Црвене звезде Владан Лукић није желео да коментарише оптужбе председника Партизана Драгана Ђурића за "куповину" судија, али га је индиректно оптужио за намештање утакмица.

Лукић је казао да Ђурићева изјава да "судије раде за Звезду" и да је о томе разговарао са челницима Јагодине, Рада, ОФК Београда и БСК-а доказ за чаршијске приче да "Партизан пре сваке утакмице тајно премира Звездине противнике", што је забрањено прописима у Србији.

"После овога не би ме зачудило да то раде и са судијама", казао је он у саопштењу на клупском сајту.

"Када Ђурић већ друге лажно оптужује, требало би да се сети једног свог марифетлука о коме причају 'врапци на грани'. Како је то Партизан прошлог пролећа, када је већ обезбедио титулу, лагано на свом стадиону изгубио од Јагодине и овом тиму омогућио да остане у Супер лиги? И да ли је тачно да ниједна кладионица у земљи није примала уплате на ту утакмицу", упитао је Лукић председника Партизана.

Лукић је истакао да Ђурић, кога је у ироничном тону назвао "прослављеним фудбалером" пошто је председник Партизана на чело тог клуба дошао као успешан бизнисмен, о судијама прича како би оправдао заостатак за Звездом упркос много скупљем тиму.

"Ђурићева изјава само потврђује оно о чему сам причао два дана пре почетка првенства- да су се целе зиме озбиљно организовали и припремали како да сруше Звезду овог пролећа, а да је први део њиховог плана омаловажавање сваког успеха како би се Звезда прво медијски сатанизовала", нагласио је Лукић.

"Моја порука Ђурићу је јасна - не узимај више Звезду у уста, не тражи објашњење за своје неуспехе у нама и не троши више паре на Звездине противнике", додао је Звездин председник  одговарајући на Ђурићеву изјаву дневном листу Блиц.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(среда, 03. мар 2010, 11:52) - delija [нерегистровани]

xaxa

slovenac bolje da gledas svoje prvenstvo...a kolko pratis nasu ligu video bi..a zato sto si grobar stavljas ovakve komentare tacno se vidi da imate koplekse od nas i da ti je krivo sto je ZVEZDA prva na tabeli...

(среда, 03. мар 2010, 10:35) - anonymous [нерегистровани]

slovenac

pratim fudbal ovo što radi zvezda u srbiji,to nijedan klub neradi u evropi kupili su sudijsku organizaciju i tu sudije sude po direktivi.zvezda je sve utakmice po mom mišljenju kupila i ona može da izgubi samo od PARTIZANA ,ne zato što je PARTIZAN jači nego što tu utakmicu je nemoguće namjestiti jer je PARTIZAN mnogo jači od zvezde.

(уторак, 02. мар 2010, 17:50) - свјетлана, соколац [нерегистровани]

БРАВО, ПРЕСИДЕНТЕ!!!

Ма, кад човјек овако реплицира, без да икога и најмање увриједи, треба му честитати!!!
Прави човјек на правом мјесту, на челу моје Звезде, љубљене!!!
Свака ти се позлатила, устани па помени, и дуго нам још предсједниковао највољенијим Клубом!!!
Човјек Звездаш, шта ћеш!?
У здравље!!!