Миловановић близу Ланса

Капитен фудбалског клуба Црвена звезда отпутовао је у Француску на завршне преговоре о преласку у редове тамошњег друголигаша Ланса.

"Французи су били најконкретнији и како сада ствари стоје на путу сам да пређем у Ланс. Црвена звезда је моја највећа љубав и није лако после толико година напустити клуб. Међутим, професионалац сам и некада се морају доносити одлуке које немају много везе са емоцијама", рекао је повремени српски репрезентативац.

Миловановић је постигао усмени догово са представницима Ланса, за који су претходне сезоне наступали још двојица бивших фудбалера Звезде Милан Бишевац и Ненад Ковачевић. Бишевац је у међувремену потписао за Валенсијен.

"Ланс је велики клуб, али је нажалост прошле сезоне изгубио статус прволигаша. Јасно ми је стављено до знања да су амбиције Ланса у наредној сезони велике. Повратак у елитни ранг такмичења је приоритет", рекао је Миловановић.

"Разговарао сам и са Бишевцем и Ковачевићем који су ми такође много тога лепог рекли о клубу", додао је Миловановић, који је за Звезду одиграо више од 200 утакмица.

Миловановић ће, ако до трансфера и дође, са Лансом потписати четворогодишњи уговор.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(субота, 05. јул 2008, 11:34) - anonymous [нерегистровани]

svasta

sve sam video a ovo nisam iz zvezde u drugu ligu ma vazno da je inostranstvo katastrofe