Дегенек: Није све у новцу, срећан сам у Звезди

Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек изјавио је да је срећан у Звезди, да жели трофеје са клубом, а да са понудом кинеског Шангаја СИПГ није превише упознат.

"Нисам много упознат са том причом. Имам уговор са клубом још три и по године. Само желим да играм фудбал и будем срећан, а најсрећнији сам у Звезди", рекао је Дегенек новинарима у Белеку.

Дегенек је прошлог јануара отишао у Саудијску Арабију, каже да за Кину има времена, али да би другачије било када би дошла понуда из неких јаких клубова, попут Ромне или Лација остао би пет година.

Аустралијски репрезентативац истиче да о квалитетима новог тренера Дејана Станковића нема потребе трошити речи.

"Важно ми је да се само добро спремим. Нисам био на припремама са Милојевићем да видим разлику и нећу да причам око бившег тренера. Њему капа доле за успехе, а Деки вуче на италијански стил који жели да одбрана буде упакована и да све изгледа под конац".

Дегенек је рекао да му је веома жао због трагичне погибије Кобија Брајанта.

"Када смо чули вест свима је било много криво. Такав је живот, никада се не зна шта доноси дан или ноћ. Жао ми је људи у Турској, Кини и свих који гину у рату. И сваки дан треба да шаљемо нашима поруке љубави", поручио је Дегенек.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 28. јан 2020, 12:02) - anonymous [нерегистровани]

Filozof jel tako ?

Pare i novac ga ne interesuju ma jok, samo sreca i vruc vazduh pa videce se kad Kinezi ponude 10 mlionceta. . .

(понедељак, 27. јан 2020, 23:06) - anonymous [нерегистровани]

Novac

U novcu je sve, zato si bio otisao u Aziju iz Zvezde. A ja kao Kninjanin i Delija iz Topolja i tvoj zemljak ti mogu reci da si pogresio bio i da pazis da opet ne pogresis.
Neka je sa srecom!