Морињов најбољи пријатељ у Тотенхему – млади скупљач лопти

Нови менаџер Тотенхема Жозе Морињо забележио је две победе у новом клубу који је преузео пре неколико дана. Другу је остварио над Олимпијакосом у Лиги шампиона са 4:2, којом су "певци" обезбедили пласман у осмину финала најелитнијег европског такмичења.

Током тог сусрета португалски стручњак стекао је великог пријатеља – младог момка који је скупљао лопте на најскупљем енглеском стадиону.

Тотенхем је од Олимпијакоса губио 2:0 после само 19 минута, али је головима Харија Кејна, Делеа Алија и Сержа Оријеа успео да преокрене.

Моменат који је био важан за други гол Спурса десио се крај аут-линије, када је дечак који скупља лопте брзо добацио лопту до Оријеа, овај је потоме бацио аут из ког је пао гол за Тотенхем.

"Волим интелигентне дечаке који су задужени за лопте какав сам и ја био. Био сам бриљантан у томе, а овај момак сада је такође сјајан. Чита добро игру, разуме је и направио је важну асистенцију. Није он ту само да гледа утакмицу, он живи игру и игра је добро. Пробао сам да га позовем у свлачионицу да прослави са нама, али је збрисао", рекао је Морињо.

Тотенхем је обезбедио другу позицију у групи Б са 10 бодова, пет мање од минхенског Бајерна.

У последњем колу Енглези ће играти управо са немачким клубом и тај сусрет неће имати резултатски значај.

број коментара 0 Пошаљи коментар