Михајловић напустио болницу после трећег циклуса хемотерапије

Српски тренер Синиша Михајловић изашао је из болнице у Болоњи након завршетка трећег циклуса хемотерапије. Тренер италијанског првоглигаша завршио је одлучујући део лечења, после којег ће бити много јасније како се бори са леукемијом.

Његова супруга Аријана на Инстаграму је објавила заједничку фотографију после напуштања болнице "Сант Орсола" уз опис "Нема лепше ствари. Повратак кући".

Тренеру Болоње у јулу је дијагностификована леукемија, али је упркос терапијама остао шеф стручног штаба. Клуб је потврдио да се Миха враћа обавезама.

"Пошто је пуштен јутрос из болнице, Синиша Михајловић ће се сутра појавити у центру Николо Гали и водити екипу на тренингу", стоји у саопштењу Болоње.

Бивши фудбалер Црвене звезде, Роме, Сампдорије, Лација и Интера водио је у неколико наврата екипу ове сезоне, када је за то имао дозволу лекара.

Михајловић има 50 година, а Болоња му је седми тим који тренира у Италији.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 20. нов 2019, 18:36) - nikola [нерегистровани]

Ciniša

Zdravlje je najveće blago,drži se Siniša,želim ti da se izvučeš iz zagrljaja opake bolesti na radost sebi obitelji i svima nama.Nisam navijač tvog kluba ali smo pod 1 ljudi tek nakon toga navijači