Јуве доводи Де Лихта, сезона у Италији већ готова?

Јувентус је на прагу потписивања уговора са Матијсом де Лихтом. Чувени италијански стручњак Фабио Капело рекао је да, уколико Јувентус ангажује дефанзивца Ајакса, сезона у Италији већ је готова.

Јувентус је осам година узастопно шампион Италије, али "Стара дама" никао да направи резултат у Лиги шампиона – два пораза у финалу у прошлих пет година.

Прошле сезоне доведен је Кристијано Роналдо, а ове би прва звезда прелазног рока требало да буде млади капитен Ајакса Матијс де Лихт.

Де Лихт је, према писањима страних медија, одбио Барселону и ПСЖ и налази се на прагу потписивања петогодишњег уговора са Јувентусом.

Управо је Де Лихт био један од главних криваца за елиминсацију Јувентуса од Ајакса у четвртфиналу Лиге шампиона ове сезоне, а капитен "копљаника" био је стрелац на утакмици у Торину.

Чувени Фабио Капело сматра да, уколико Јуве доведе Де Лихта, сезона у серији А је окончана и пре почетка, толико доминантна би била "Стара дама".

Наполи и Интер покушали би делимично да одрже корак, док би Рома, Милан и Наполи потпуно пали у други план.

Чини се да амбициозну управу Јувентуса нимало не занима ништа друго осим трофеја у Лиги шампиона, који су у историји освајали у два наврата, последњи пут далеке 1996. године. 

број коментара 0 Пошаљи коментар